Διαμέρισμα 85 τ.μ.
- Αρχική
- Κερατσίνι
- Κατοικίες
- Διαμέρισμα
- Διαμέρισμα 85 τ.μ.
Χρηματοδότηση
Υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης για την απόκτηση του συγκεκριμένου ακινήτου
eAuction
Ο πλειστηριασμός έχει αναρτηθεί στο eauction.gr
Διαμέρισμα 85 τ.μ.
Καλοκαιρινού 119 & Αρκαδίου 2, Κερατσίνι, Νομός Αττικής
Χάρτης >
84.91 m²
5ος
1 Υπνοδωμάτιο
2 Μπάνια
Διαμέρισμα 5ου ορόφου 84,91 τ.μ., πρόσοψης, υπνοδωμάτιο, ενιαίος χώρος σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, χωλ, οφίς, μπάνιο, WC, ημιυπαίθριος χώρος και μπαλκόνια, σε γωνιακό οικόπεδο 199,43 τ.μ., στη συμβολή των οδών Καλοκαιρινού 119 και Αρκαδίου 2, Κερατσίνι. Κοντά σε σχολεία, αγορά, πάρκο, στην πλατεία Ανδρέα Ελευθερίου και στην Λεωφόρο Σαλαμίνος. Δυνατότητα απόκτησης αποθήκης και θέσης στάθμευσης διατίθενται σε ξεχωριστούς πλειστηριασμούς.
Κωδικός ακινήτου:
670998
Μετάβαση στο eauction.gr
Ο πλειστηριασμός είναι αναρτημένος στο eauction.gr (πλατφόρμα διενέργειας πλειστηριασμών). Μεταβείτε εκεί για να συμμετάσχετε. Περισσότερα
Οι πληροφορίες παρέχονται "ως έχουν" (Όροι Χρήσης). Επισκεφθείτε το www.eauction.gr για να δείτε το πλήρες περιεχόμενο του κάθε πλειστηριασμού.
Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από την υπηρεσία Google streetview ή έχουν διατεθεί από τους επιμέρους διαχειριστές ή κατόχους δικαιωμάτων επί των ακινήτων